Boka tid online eller ring

Öppettider
Måndag – Torsdag 9:00 – 18:00
Fredag kl. 09.00 – 17.00
Lunchstängt:
Måndag – Fredag kl. 12.00 – 13.00

Telefon
08-20 56 51
Boka tid online


Allmän tandvård

En enkel undersökning är bästa sättet att hålla tänderna friska. Ju tidigare vi upptäcker hål i tänderna eller tandlossning desto lättare kan de behandlas. Därför rekommenderar vi att man går på undersökningar regelbundet. En undersökning kan göras av en tandläkare eller en tandhygienist under 40 min.

Tänderna påverkar hälsan

Sedan urminnes tider har tänderna varit ett sätt att kontrollera den allmänna hälsan hos en individ. Modern forskning visar också tydliga samband mellan hälsan i munhålan och kroppens totala hälsa.
Våra tandläkare ser på dig som patient i helhet och hjälper dig med besvär som är relaterade till munnen.


Snabbt och smärfritt

På under 40 min får du en full kontroll av munhålan. Vi utför röntgen, undersöker om det finns karies eller hål som behöver lagas och tittar på tandköttet och slemhinnorna. En mindre mängd tandsten kan avlägsnas under besöket. Efter undersökningen rådgör tandläkaren med dig om du behöver kompletterande besök.


Förebyggande tandvård

Regelbundna besök hos tandläkare eller tandhygienist är förebyggande mot karies, tandlossning och många andra besvär som kan bli mycket omfattande och dyra. Chansen att upptäcka problemen tidigt är större om du kommer hit ofta. Då är de oftast billigare och lättare att åtgärda också.