Öppettider

Måndag – Fredag
09:00 – 18:00

Kontakta oss

(+46) 08 – 20 56 51

Besök oss

Sveavägen 62, 5 tr
111 34 Stockholm

Om Oss

Debora Löfstrand

Leg. Tandläkare

Vår klinikansvarig Débora Löfstrand har mer än 20 års erfarenhet som allmäntandläkare och har legitimation i både Brasilien och Sverige. Tidigare har hon arbetat på bl a Folktandvården Stockholm. För henne är det viktigt att din behandling ska upplevas som behaglig och att du skall känna dig trygg och delaktig. Hon utför allmäntandvård, akuttandvård och har ett särskilt intresse för protetik och estetisk tandvård. Débora är Certifierade Invisalign Provider och fortbildar sig kontinuerligt både i Sverige och internationellt.

Ylva-Li Näktergal

Leg. Tandläkare

​Ylva-Li tog sin Tandhygienistexamen 2001. Hon har därefter jobbat både inom Folktandvård och sedan länge privat. Ylva-Li tar gärna hand om tandvårdsrädda och har god hand och lång erfarenhet av detta.

Beatrice Eklund

Tandsköterska

Beatrice är en erfaren tandsköterska som brinner för sitt jobb. Hon ser till att du är väl  omhändertagen när du kommer till kliniken. Hon har även erfarenheten från skönhetsbranschen. Du kommer att träffa henne om du vill bleka dina tänder, göra en scanning inför din Invisalign behandling eller om du har funderingar omkring din besök.

Karim Hassan

Leg. Tandläkare

Leg. Tandläkare. Specialist i oral protetik med tandläkarexamen och specialistutbildning vid Karolinska Institutet. Han har arbetat i 15 år med all typ av protetiska behandlingar såsom kronor, broar, proteser och implantat. Karim har tidigare varit verskam som privat allmäntandläkare och inom Folktandvården samt arbetat som lärare på Tandläkarhögskolan i Huddinge. Han har även varit övertandläkare i oral protetik vid specialistkliniken Folktandvården i Sörmland och sedan 2003 varit verksam vid Uppsala Käkkirurgiska Centrum.

David Amirgholi

Leg. Tandläkare, Endodonti

Efter några år som allmäntandläkare började David kring 2011 inrikta sig på rotfyllningar. Du behöver inga remiss för att komma till David. Behandlingstider brukar vara upp till 90 minuter och om det möjligt är görs hela rotbehandlingen under ett besök. Oblitererade kanaler, böjda rötter, filfrakturer, ofullständiga rotfyllningar. Långa och grova stift kan avlägsnas utan åverkan på roten, liksom avbrutna stift samt akuta endobehandlingar.