Metallfri tandvård

Vi erbjuder keramiska implantat.
Detta är ett metallfritt alternativ när du vill ersätta förlorade tänder.
Vi bjuder på en kostnadsfri konsultation.
Ring 08-20 56 51 eller boka tid online.

Öppettider
Måndag – Torsdag kl. 09.00 – 18.00
Fredag kl. 09.00 – 17.00
Lunchstängt:
Måndag – Fredag kl. 12.00 – 13.00
Boka tid online
Våra Behandlingar

Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet till ett rimligt pris, samt ett personligt och professionellt bemötande. Vi strävar alltid efter att göra ditt besök hos oss till en positiv upplevelse och gör vårt bästa för att uppfylla dina önskemål och behov.

Vi på Tandklinik Veneer erbjuder allt inom allmän- och akuttandvård för hela familjen, estetisk tandvård såsom fasader och tandreglering med Invisalign, protetik, tandblekning och implantat.

Allmän Tandvård

En enkel undersökning är bästa sättet att hålla tänderna friska. Ju tidigare vi upptäcker hål i tänderna eller tandlossning desto lättare kan de behandlas.


Läs mer

Estetisk Tandvård

Ett vackert leende är viktigt för de flesta. Det påverkar ditt självförtroende och dina relationer – därför vågar vi påstå att korrekt utförd kosmetisk/estetisk tandvård kan förändra ditt liv.


Läs mer

Tandhygienist

Våra tandhygienister erbjuder förebyggande behandling och hjälper dig med råd och tips för din tandvård. På så sätt kan du öka din förmåga att hålla munnen frisk och fräsch.


Läs mer

Implantat

Ingen ska behöva gå tandlös. Har du en eller flera tänder som gått förlorade kan vi ersätta de med tandimplantat. Våra tandläkare har lång erfarenhet och stora kunskaper inom tandimplantat.


Läs mer

Tandtekniker

Vi lägger stort vikt på var och hur våra konstruktioner tillverkas. Du kan vara säker på att allt material vi använder är av högsta kvalité.